dinsdag 18 november 2008

You still wright me, old fashioned letters.

Ra-ma la-ma la-ma ka ding a da ding de dong. Shoo-bop sha wad-da wad-da yipp-it-y boom de boom. Chang chang chang-it-ty chang shoo-bop. Dip da-dip da-dip doo-wop da doo-bee doo. Boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy boog-ed-y. Shoo-by doo-wop she-bop. Sha-na-na-na-na-na-na-na yip-pit-y boom de boom. Ra-ma la-ma la-ma ka ding-a de ding de dong. Shoo-bop sha wad-da wad-da yipp-it-y boom de boom. Chang chang chang-it-ty chang shoo-bop. Dip da-dip da-dip doo-wop da doo-bee doo. Boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy. Shoo-by doo-wop she-bop.Sha-na-na-na-na-na-na-na yip-pit-ty boom de boom

Nee, ik ben niet gek geworden. Dit is een liedje. Ooit de film Grease gezien? En waag 't niet 'nee' te zeggen. Anders zet je nu, ja nu, je computer uit, en ga je die film kijken.


Ik hou van lieve smsjes om 7.55 's ochtends.

Vandaag was de auditie, youknow, voor Shadowland. En ja, ik moet zeggen, volgens mij ging 't wel. M'n muziekleraar was er best tevreden over. Donderdag zijn er nog auditie's en daarna krijgen we 't te horen. Zenuwen zijn verrot, zeker als je moet gaan zingen.

And now we'll wait.

Morgen gaan de leraren staken. Wat zeg ik? Een paar leraren. Gelukkig zit ik nog wel tot half 3 op school, terwijl de rest van de school maar één uurtje les heeft of gewoon vrij heeft. Leuk joh. Leuk.

Pak even een dweil en veeg 't sarcasme van je beeldscherm, anders kan je de rest misschien niet meer lezen.

Do you want to go to the seaside?
Ja graag. Met zo'n lekker zonnetje, veel gezellige vrienden, drankje, hapje, lekker in de zee zwemmen. HEER-LIJK. Jammer genoeg ziet het er 's ochtends als ik m'n lamellen open doe heel anders uit. (lees: grijs)
Ik heb erover nagedacht, hoe ik m'n verjaardag wil vieren. Ik zat te denken aan een groot tuinfeest met heel veel lieve mensen. Helaas ben ik 8 januari jarig en denk ik niet dat veel mensen dan zitten te wachten op een tuinfeest. Idee geschrapt.

Ik moet gaan werken aan m'n profielwerkstuk. Als in, gewoon echt even iets gaan doen. De wil is er wel, alleen de tijd. En nou zie ik jou denken, waarom schrijf je dan nu deze blog terwijl je dus eigenlijk aan je profielwerkstuk moet zitten. Ja.. zeg ik dan. Dat is een goede vraag. En ik zou 't antwoord ook niet weten.

Vandaag heb ik geput, geswingt en gechipt. Je weet natuurlijk meteen waar ik 't over heb. Idd, golf. Ik denk dat ik m'n talent gevonden heb. Niet dus. "t is wel grappig ofzo hoor, maar ik denk niet dat ik als golfer geboren ben. Zelfs niet als midgetgolfer. But I don't mind. Ik mocht niet eens in dat golfkarretje rijden.

En? Lees je nog steeds mee met 't leven van dit meisje met haar grote dromen over prinsen op witte paarden, toneel spelen in een grote musicalproductie van Joop van den Ende en de sterren van de hemel te zingen? En vergeet vooral niet de lieve juf die zij worden wil voor de basisschool kinders. En 't willen helpen van mensen.



Ik ben best gelukkig.



En dit is voor jou.


If you follow, follow the voice in your heart. Always know that’s how to find who you are. So hold on, never let go of your dreams. You’ll see the magic, believing is where it begins. Life is a beautiful thing. Let your heart sing.

3 opmerkingen:

sophie zei

:)

Anoniem zei

ik denk dat het je gaat lukken. je wordt een geweldige juf die zingend les geeft. en 's avonds kruipt de juf uit haar schild en wordt ze een musicalster en zingt/danst/acteert ze de sterren van de hemel. ja, ik denk dat het je gaat lukken.

Murt zei

ja, maar jason is van mij.